Siirry sisältöön

Täyden palvelun sähköliike turussa

Julkaistu 12.05.2024

Monipuoliset sähkötyöt alusta loppuun

Kun tarvitset luotettavaa ja kattavaa sähköasennuspalvelua, Sähkö Tammistolla tarjoamme monipuoliset ratkaisut kaikkiin sähkötarpeisiisi. Olemme toteuttaneet laadukkaita sähköasennuksia jo vuodesta 1998, ja kokemuksemme kattaa niin uudiskohteet kuin vaativat saneerausprojektitkin.

Palvelumme sisältävät kaiken tarvittavan suunnittelusta asennukseen ja lopputarkastuksiin. Käytämme ainoastaan laadukkaita materiaaleja ja varmistamme, että jokainen työvaihe suoritetaan huolellisesti ja ammattitaidolla. Tämä takaa turvalliset ja toimivat sähköjärjestelmät asiakkaillemme.

Erityisosaaminen ja laadukkaat ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppujen asennus vaatii erityisosaamista, mitä meillä Sähkö Tammistossa on vuosien kokemuksen myötä kertynyt. Olemme erikoistuneet Panasonic-merkkisten ilmalämpöpumppujen myyntiin ja asennukseen, mikä takaa korkean laadun ja energiatehokkuuden.

Asennuspalvelumme sisältää sekä sähkö- että kylmäaineasennukset, joten saat kaikki tarvittavat työt yhdeltä toimittajalta. Tämä ei ainoastaan säästä aikaa ja vaivaa, vaan myös varmistaa, että laitteet toimivat saumattomasti yhteen ja ovat pitkäikäisiä.

Kattavat huolto- ja kunnossapitopalvelut

Säännöllinen huolto ja kunnossapito ovat avainasemassa sähköjärjestelmien turvallisuuden ja toimivuuden kannalta. Tarjoamme kattavat huoltopalvelut, jotka pitävät huolen siitä, että sähköjärjestelmäsi toimivat moitteettomasti vuodesta toiseen.

Palveluihimme kuuluu muun muassa vikakorjaukset, laitehuollot ja valaisimien kunnossapito. Olemme aina valmiita vastaamaan kutsuun, olipa kyseessä sitten pieni korjaus tai suurempi huoltotoimenpide. Huolehdimme, että sähköjärjestelmäsi ovat aina ajan tasalla ja turvallisia käyttää.

Luotettavuus ja asiakaspalvelu

Sähkö Tammistolla luotettavuus tarkoittaa avoimuutta, läpinäkyvyyttä ja sitoutumista asiakkaan tarpeisiin. Pyrimme aina olemaan helposti tavoitettavissa ja reagoimaan nopeasti asiakkaidemme yhteydenottoihin.

Asiakaspalvelumme on sydämen asia, ja haluamme varmistaa, että jokainen asiakas saa yksilöllistä ja asiantuntevaa palvelua. Kysymyksiin vastataan selkeästi ja ratkaisuja tarjotaan nopeasti, jotta sähkötyöt saadaan suoritettua tehokkaasti ja vaivattomasti.

Tässä artikkelissa olemme käsitelleet, kuinka monipuoliset sähkötyöt, erikoisosaaminen ilmalämpöpumppujen parissa, kattavat huolto- ja kunnossapitopalvelut sekä luotettava asiakaspalvelu muodostavat perustan sille, miksi meidät tunnetaan Turun seudun täyden palvelun sähköliikkeenä. Ota yhteyttä, kun haluat sähköpalvelua, johon voit luottaa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit