Siirry sisältöön

Sähkö Tammisto – Ilmalämpöpumppujen asennus Turussa

Julkaistu 14.06.2024

Miksi valita ilmalämpöpumppu?

Ilmalämpöpumppu on energiatehokas ratkaisu, joka voi merkittävästi vähentää lämmityskustannuksia ja parantaa asumismukavuutta. Lämpöpumppu siirtää ulkoilman lämpöä sisätiloihin, mikä tekee siitä ympäristöystävällisen vaihtoehdon perinteisille lämmitysmenetelmille. Meiltä saat asiantuntevaa palvelua ja laadukkaat Panasonic-merkkiset ilmalämpöpumput, jotka ovat tunnettuja kestävyydestään ja tehokkuudestaan.

Asennusprosessi on nopea ja vaivaton, ja ammattitaitoiset asentajamme huolehtivat siitä, että laitteisto toimii optimaalisesti ja turvallisesti. Ilmalämpöpumppu ei ainoastaan lämmitä talvella, vaan viilentää myös kesäisin, mikä tekee siitä erinomaisen sijoituksen vuoden ympäri.

Asennuspalvelumme prosessi

Kun otat meihin yhteyttä ilmalämpöpumpun asennuksesta, aloitamme tarpeidesi kartoittamisella. Tämä sisältää käynnin kohteessa, jossa arvioimme parhaan mahdollisen sijainnin laitteelle ja varmistamme, että kaikki tekniset vaatimukset täyttyvät. Tämän jälkeen laadimme yksityiskohtaisen suunnitelman ja tarjouksen, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi.

Asennustyö itse suoritetaan sovittuna ajankohtana, ja se sisältää kaiken tarvittavan alusta loppuun – laitteiston asennuksen, sähkötyöt sekä tarvittavat tarkastukset ja mittaukset. Koko prosessi on suunniteltu olemaan mahdollisimman häiriötön ja tehokas, jotta voit nauttia uudesta ilmalämpöpumpustasi mahdollisimman pian.

Ylläpito ja huolto

Ilmalämpöpumpun säännöllinen huolto on tärkeää laitteen tehokkuuden ja pitkäikäisyyden kannalta. Tarjoamme kattavat huoltopalvelut, jotka varmistavat, että laitteesi toimii luotettavasti vuodesta toiseen. Huoltopalveluihimme kuuluu muun muassa suodattimien puhdistus, järjestelmän tarkastukset ja mahdollisten vikojen ennaltaehkäisy.

Huollamme kaikki asentamamme ilmalämpöpumput, mutta palvelemme myös muiden asentajien asentamia laitteita. Meidän kauttamme saat myös tarvittavat varaosat nopeasti ja vaivattomasti. Huolehdimme siitä, että ilmalämpöpumppusi palvelee sinua tehokkaasti ja turvallisesti.

Luotettava kumppani ilmalämpöpumppujen asennuksissa

Olemme toimineet alalla jo vuosia, ja meidät tunnetaan luotettavana kumppanina sähkö- ja ilmalämpöpumppuasennuksissa. Yhteistyömme eri tavarantoimittajien ja tukkuliikkeiden kanssa takaa, että käytössämme ovat aina parhaat ja uusimmat tuotteet. Lisäksi olemme tilaajavastuulain mukainen luotettava kumppani ja jäsenyrityksenä Sähkö- ja Teleurakoitsijaliitto STUL ry:ssä sekä Suomen Yrittäjissä.

Panostamme palvelussamme laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Meille on tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä saamaansa palveluun ja tuotteisiin. Siksi tarjoamme myös joustavia rahoitusvaihtoehtoja ja kattavan takuun kaikille asennustöillemme. Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää siitä, miten voimme auttaa sinua ilmalämpöpumpun hankinnassa ja asennuksessa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit